divendres, 7 de juny del 2013

TRESCANT ENTRE BONES PRÀCTIQUES

Conscient de què durant uns dies no he pogut donar la continuitat necessària a les meves entrades, vull dedicar ara una bona estona a gaudir de les bones pràctiques de les meves companyes.
Diuen que mai és tard quan arriba, no? doncs ara ha arribat el moment.

COMENTARIS ALS BLOGS DELS /LES COMPANYS/ES, respecte a les bones pràctiques.

1. AB INTRA
Enllaç directe al comentari:
http://maitegener.wordpress.com/2013/04/21/117/comment-page-1/#comment-8 

Comentari:
Els bons hàbits han de començar a casa i s’han de reforçar a l’escola. Penso que està molt bé que tots els infants participin del moment del berenar i ho comparteixin plegats. Durant les menjades es pot aprofitar per conversar, compartir experiències i sobretot prendre consciència del què s’esta menjant i de la importància d’aquest acte.
Gràcies Maite per compartir-ho.


2. DE MICA EN MICA S'OMPLE LA PICA
Enllaç directe al comentari:
http://demicaenmicasomplesapica.blogspot.com.es/2013/05/la-bona-practica.html?showComment=1370603619640#c4756953211827017029

Comentari:
Primer de tot gràcies per compartir aquesta bona pràctica.
Penso que és important que els infants es sentin segurs amb el que fan i les rutines faciliten aquest fet. Sabent com treballau a l'escoleta estic segura que feis una molt bona feina i que aconseguiu els objectius plantejats i fomentau l'autonomia dels alumnes, creant com tu ja has dit un clima idoni perquè afavoreixi el seu desenvolupament.


3. A PAS DE TORTUGA
Enllaç directe al comentari:
http://jessicafebrerlazaro.blogspot.com.es/2013/04/racons-compartits.html#comment-form

Comentari:
Hola Jessy,
m'ha agradat conèixer aquesta bona pràctica i igual que na Janet, trobo molt positiu les trobades entre els infants de diferents edats. Segur que resulta molt enriquidor.
El fet que ells triin el racó, pot ajudar al mestre/a a conèixer aquell infant, les seves preferències i motivacions i per tant poder preparar i orientar les nostres tasques i projectes cap als seus interessos.
El fet que estiguin oberts a les famílies permet fomentar la participació i l'interés per a una educació conjunta.

Gràcies  


Competències:
1.2. Participo de les aportacions realitzades per les meves companyes respecte a les seves pràctiques. fet que m'ajuda a reflexionar i ponderar algunes de les accions realitzades.
1.3. reviso aquests blocs i altres per valorar les diferents pràctiques realitzades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada